Een zorgeloos
verblijf voor jou
en je gasten

TABANAA ondersteunt accommodaties om vakantiegangers met extra zorgwensen te ontvangen. Zo genieten zowel gast als host van een
optimale ervaring.

Verhoog je bezetting, Verrijk levens.
Je ontvangt terugkerende gasten.

Draag bij aan een inclusievere wereld, waar gastvrijheid en zorg hand in hand gaan. Creëer  maatschappelijke impact, terwijl je je bezetting verhoogt en nieuwe inkomsten genereert. Dat is de kracht van samenwerken met ons platform. 

Zorgeloos gasten met zorgwensen ontvangen

Door middel van onze gerichte opleidingsapp, kwaliteitschecks, gepersonaliseerde briefing en continue ondersteuning, bieden we de kennis en tools die nodig zijn om een inclusieve en zorgzame gastvrijheid te realiseren. Via de zorgbutlerservice ontzorgt TABANAA jouw accommodatie door het organiseren van professionele hulpverlening  voor de gast en bijhorende communicatie.

Verhoogde bezettingsgraad

We helpen accommodaties om een hogere bezettingsgraad met meer continuiteit te bekomen. Daarnaast bereiken we de zorgbehoevende doelgroep met gerichte marketing en relaties met belangenorganisaties. Samen brengen we leven in de kalme momenten, terwijl we een unieke en zorgzame ervaring bieden.

Welcome Element

Een nieuwe inkomstenstroom

Deze doelgroep, die vaak terugkeert, biedt een stabiele en groeiende inkomstenstroom. Met TABANAA's begeleiding en ondersteuning is er minimale energie of investering nodig van uw kant.

Meer inclusiviteit, extra dankbaarheid

Het stopt niet bij extra boekingen. Door deze nieuwe doelgroep te verwelkomen open je de deur voor zeer loyale gasten en ervaar je onbetaalbare dankbaarheid.

Het boekingsplatform dat connecteert

Transformeer jouw logies tot een warme thuis voor gasten met specifieke zorgbehoeften, overal ter wereld en ontvang extra waardering.

Sluit je aan bij onze inclusieve community voor een onvergetelijke ervaring, verhoogde bezetting en nieuwe inkomsten.

TABANAA ontzorgt ook jou als uitbater. Gebruiksklare pakketten, een plan op maat van jouw accommodatie en specifieke ondersteuning helpen jou om een verschil te maken in het leven van mensen met zorgwens.
Feature imageFeature imageFeature imageFeature imageFeature image
Welcome Element
Arrow Image